Om My Teddy

Det bedste til baby 

My Teddy er et dansk designet brand for børn i alle aldre. Vi er kendt for at have specialiseret os i 100 % baby venlige produkter og har en lang baggrund for at udvikle tryghedsskabende produkter til de små. Vi bruger de blødeste materialer og broderer alle vores detaljer, så vores kvalitet og design både stimulerer baby samtidig med at sikkerheden er i top.  
 
My Teddy er i øjeblikket på en fantastiske rejse, der udvider sig og vokser til nye markeder. I dag er vi repræsenteret i mange europæiske lande og tilføjer stadig nye distributører til vores My Teddy-familie. På denne måde spredes essensen af ​​My Teddy med værdier af god energi, glæde og positivitet, der opfordrer alle til at komme og slutte sig til os.

Hos os er dit barn i gode hænde

Alle vores produkter er omhyggeligt testet og opfylder de danske og europæiske sikkerhedskrav til plys. Hos My Teddy prioriterer vi disse tests meget for at sikre maksimal sikkerhed for dit barn.  

Introduktion af bæredygtige alternativer 

Det er vores vision at skabe ansvarlige og bæredygtige designløsninger. Vi er derfor stolte af at introducere en ny serie kollektioner, hvor alle stoffer er 100% økologiske, alt fyld er lavet af genbrugte PET-flasker, og alle produkter kommer i gaveæsker eller på bagsidekort lavet i FSC-godkendt pap. Disse samlinger er lavet på en GOTS-certificeret fabrik i Sri Lanka og vil blive introduceret i den nærmeste fremtid startende med My Organic Panda, der findes i vores sortiment allerede. 

Design med passion

My Teddy er originalt dansk design til de mindste. Det er vores passion at gennemføre omfattende designprocesser, hvor hvert produkt gennemgår en meget fokuseret designperiode fra første skitse til godkendt, testet og certificeret oprettelse. Dette indebærer forlænget tegningstid, flere prøver og et eksklusivt udvalg af materiale, farver og udtryk – alt sammen valgt til at udarbejde sikkert plys og tilbehør til dit barn.  

 

 Jeg har altid haft en passion for kreativitet, farver og nuttede ting. For mig er det den bedste følelse at udvikle nye kollektioner, fordybe mig i min pantone bog og modtage det færdige resultat efter en lang periode med udvikling. Jeg elsker at være passioneret omkring mit arbejde!”

Stifter og designer

Pia Møller